Het huissletje

“Ik weet wel wat leukers hoor,” zeg ik met een ondeugende glimlach terwijl ik mijn ochtendjas een beetje open en één van mijn tieten ontbloot. Met een grote smile op zijn gezicht loopt hij op me af en zet zijn hand aan de onderkant van mijn borst. Ik bijt op mijn lip terwijl hij zachtjes begint te kneden. Plotseling laat hij me los en geeft me een zoen op mijn voorhoofd.

“Sorry sletje, andere keer. Als ik over een half uur niet op het station sta, zwijgt Floor me het hele weekend dood.”

Dat was niet de bedoeling. Ik ben geil wakker geworden en wil een harde pik in me voelen. Zijn pik. Dat prinses Floor een paar dagen uit haar humeur is vond ik niet zo boeiend, die is überhaupt nooit echt in goeden doen. Ik laat mijn hand afzakken naar zijn kruis en knijp zachtjes in een duidelijk voelbare erectie. “Je pik wil iets anders hoor…en mijn kutje ook.” Hij zucht.

“Kort vluggertje? Vijf minuten max. Mijn poesje druipt al sinds ik mijn ogen open deed, dus je lul glijdt zo naar binnen.” Met een gespeelde teleurstelling kijk ik hem aan terwijl ik de knopen van zijn broek openmaak.

Zijn hand gaat terug omhoog en slaat de rest van mijn badjas open. “Jij bent echt erg zeg. Ik ga geen rekening met je houden hoor. Gewoon je kutje volspuiten en dan ben ik weg.”

“Je weet toch dat ik niet zoveel nodig heb? En anders vinger ik me gewoon klaar terwijl je soldaatjes een feestje in mijn kutje vieren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Heftig en kort

Ik was helemaal vergeten, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en…

Een onverwachte geile avond

Vanavond is mijn vriendin Kim bij mij. We gaan gezellig naast elkaar op de bank zitten, nemen een glaasje wijn…