Heftig en kort

Ik was helemaal vergeten, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en liet ze binnen. Totdat we in mijn slaapkamer stonden. Wat er toen gebeurde, doet me nu nog tintelen van opwinding. Beoordeel dit sprookje zelf maar! Vandaag had ik vrij genomen en voor mijn doen was ik redelijk vroeg opgestaan. Een half uur geleden had ik lekker gemasturbeerd. Nu stond ik te douchen en mezelf te scheren. Het scheermesje streek langs mijn schaamlippen. Ik was bijna klaar, toen plotseling de deurbel ging. Snel droogde ik me af en deed mijn grote heren bloes aan, die nog over de verwarming hing. Het was nog geen negen uur. Wie kon dat nou zijn? Ik verwachtte een Jehova getuige, die kwamen vaker langs de laatste maanden. Geen probleem, die kon ik wel even snel wegwimpelen. Met mijn natte haren, mijn bloes half dichtgeknoopt en nog natte gezicht, deed ik de deur open. Er stonden twee mannen in een blauwe overal voor de deur. Shit ja, het drong ineens tot me door. De brief van de woningbouwvereniging. “Goedemorgen mevrouw,” zei de oudste van de twee. Hij droeg een naamkaartje op zijn borst. Ik las Leo. De andere jongen, wat zou hij zijn, een jaar of achttien? Alex stond er op zijn kaartje. Ik zag zijn ogen van mijn te grote bloes naar mijn naakte benen glijden.

“We komen bij u de meters van de verwarming controleren. U heeft toch stadsverwarming als het goed is?” vroeg Leo. “Oh ja, sorry, helemaal vergeten,” antwoordde ik. “Geen probleem mevrouw. U komt net onder de douche vandaan zie ik,” zei hij met een grote glimlach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Het huissletje

“Ik weet wel wat leukers hoor,” zeg ik met een ondeugende glimlach terwijl ik mijn ochtendjas een beetje open en…

Een onverwachte geile avond

Vanavond is mijn vriendin Kim bij mij. We gaan gezellig naast elkaar op de bank zitten, nemen een glaasje wijn…